Şanlıurfa'da depremde bir bina kısmi olarak çöktü: 1 yaralı

(Web Sitesi) - Web Sitesi | 16.10.2024 - 13:44, Güncelleme: 16.10.2024 - 13:44 73 kez okundu.
 

Şanlıurfa'da depremde bir bina kısmi olarak çöktü: 1 yaralı

ŞANLIURFA (PHA) - Malatya'da meydana gelen deprem nedeniyle Şanlıurfa'da bir binada oluşan kısmı çökmede hamile bir kadın yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Malatya'da saat 10.46'da meydana gelen deprem nedeniyle Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi kırsal Şeyh Çoban Mahallesinde bir evde kısmı çökme meydana geldi. Çökme sırasında beton blok kırılarak yere düştü. Bu sırada evde bulunan hamile olan H.K, yaralandı. Yaralı kadın, 112 Acil Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Bölgeye giden AFAD ekipleri, evde incelemede bulunarak güvenlik şeridi çekti. Bölgede incelemeler devam ediyor. Kaynak : PHA
ŞANLIURFA (PHA) - Malatya'da meydana gelen deprem nedeniyle Şanlıurfa'da bir binada oluşan kısmı çökmede hamile bir kadın yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Malatya'da saat 10.46'da meydana gelen deprem nedeniyle Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi kırsal Şeyh Çoban Mahallesinde bir evde kısmı çökme meydana geldi.

Çökme sırasında beton blok kırılarak yere düştü.

Bu sırada evde bulunan hamile olan H.K, yaralandı. Yaralı kadın, 112 Acil Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Bölgeye giden AFAD ekipleri, evde incelemede bulunarak güvenlik şeridi çekti.

Bölgede incelemeler devam ediyor.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.