Sevilen Muhtar Arı ‘Şimdi Tecrübe Vakti’ Diyerek Yine Aday Oldu

DÜNYA 23.01.2024 - 21:52, Güncelleme: 23.01.2024 - 21:52 3477+ kez okundu.
 

Sevilen Muhtar Arı ‘Şimdi Tecrübe Vakti’ Diyerek Yine Aday Oldu

Burdur’un sevilen esnaflarından, İnönü Mahallesi mevcut Muhtarı Kadir Arı, yerel seçimlerde tekrar muhtar adayı olduğunu açıkladı.
    Vermiş olduğu sözleri yerine getirmenin haklı gururunu yaşadığını belirten muhtar Kadir Arı yaptığı açıklamasında “Sevgili İnönü Mahallesi sakinlerimiz; sizlerin destekleriyle göreve geldiğimiz 31.03.2019 tarihinden bugüne kadar Devletle millet arasında üstlendiğimiz köprü vazifesini, mahallemizde gerek kamu yararına gerekse bireysel olarak siz değerli mahalle sakinlerimize faydalı olabilmek için elimizden gelen imkânları zorlamaya çalıştık. 5 yıl önce bu kutlu yola çıktığımızda; ‘Bizim projemizde tatlı dil güler yüz var. Bizim projemizde gönüllere girmek var. Bizim projemizde doğru konuşup bitecek bir işi bitirmek var.’ demiştik. Göreve gelmeden önce vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.  Amacının İnönü mahallesinin diğer mahallelere örnek yapabilmek olduğunu vurgulayan Muhtar Arı, “Amacımız Çağın gereklerine uygun, yaşam standartları yüksek yaşanılabilir bir yer yapmaktı. Ama sizlerin de malumudur ki muhtarlık kurumu sorunların çözümü noktasında belirli bütçe ve yetkisi olmayan bir kurum olmasına rağmen sorunların tespiti ve çözümü konusunda ilgili kurumlarla irtibat halinde olup ciddi olarak takibinin yapılması sonucu mahallemize önemli hizmetler kattık. Geçirdiğimiz 5 yıl içerisinde gerek bireysel gerek toplum adına, mahallemize elimizden gelen gayreti gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Bunların yanında hepsinden farklı olarak bize göre muhtar görev yaptığı mahallede her ailenin bir ferdi, muhtarlık kurumunu ise herkesin her sorununu rahatlıkla anlatacağı bir kurum olarak gördük. Böyle inandık, böyle davrandık, böyle devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde bir kez daha sizlerin teveccühüne talip olduk.” şeklinde konuştu.    
Burdur’un sevilen esnaflarından, İnönü Mahallesi mevcut Muhtarı Kadir Arı, yerel seçimlerde tekrar muhtar adayı olduğunu açıkladı.

 

 

Vermiş olduğu sözleri yerine getirmenin haklı gururunu yaşadığını belirten muhtar Kadir Arı yaptığı açıklamasında “Sevgili İnönü Mahallesi sakinlerimiz; sizlerin destekleriyle göreve geldiğimiz 31.03.2019 tarihinden bugüne kadar Devletle millet arasında üstlendiğimiz köprü vazifesini, mahallemizde gerek kamu yararına gerekse bireysel olarak siz değerli mahalle sakinlerimize faydalı olabilmek için elimizden gelen imkânları zorlamaya çalıştık. 5 yıl önce bu kutlu yola çıktığımızda; ‘Bizim projemizde tatlı dil güler yüz var. Bizim projemizde gönüllere girmek var. Bizim projemizde doğru konuşup bitecek bir işi bitirmek var.’ demiştik. Göreve gelmeden önce vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

 Amacının İnönü mahallesinin diğer mahallelere örnek yapabilmek olduğunu vurgulayan Muhtar Arı, “Amacımız Çağın gereklerine uygun, yaşam standartları yüksek yaşanılabilir bir yer yapmaktı. Ama sizlerin de malumudur ki muhtarlık kurumu sorunların çözümü noktasında belirli bütçe ve yetkisi olmayan bir kurum olmasına rağmen sorunların tespiti ve çözümü konusunda ilgili kurumlarla irtibat halinde olup ciddi olarak takibinin yapılması sonucu mahallemize önemli hizmetler kattık. Geçirdiğimiz 5 yıl içerisinde gerek bireysel gerek toplum adına, mahallemize elimizden gelen gayreti gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Bunların yanında hepsinden farklı olarak bize göre muhtar görev yaptığı mahallede her ailenin bir ferdi, muhtarlık kurumunu ise herkesin her sorununu rahatlıkla anlatacağı bir kurum olarak gördük. Böyle inandık, böyle davrandık, böyle devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde bir kez daha sizlerin teveccühüne talip olduk.” şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.