Burdur’da kaybolan adamın işte son görüntüleri

DÜNYA 21.07.2024 - 11:39, Güncelleme: 21.07.2024 - 11:39 1093+ kez okundu.
 

Burdur’da kaybolan adamın işte son görüntüleri

Burdur’da kaybolan 65 yaşındaki Halil Alagöz’ün son görüntüleri ortaya çıktı.
  Burdur’da Cuma gününden bu yana kayıp olan Halil Alagöz arama çalışmalarına rağmen halen bulunamadı. Güvenlik güçleri, AFAD, BAKUD, MEBAKUP ve AFAD Gönüllüleri’nden oluşan 100 kişilik bir ekip bugün de, Cuma gününden bu yana kayıp olan Halil Alagöz’ü bulmak için gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. Dron ve köpeklerle aranan 65 yaşındaki Halil Alagöz’den şu ana kadar bir haber alınamadı. Cuma günü kaybolan, alzheimer ve parkinson hastalığı bulunan Halil Alagöz’ün, kamera kayıtlarına göre en son, Burdur Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Lisesi yakınlarında görüldüğü tesbit edildi. Yaşlı adamla ilgili arama çalışmaları devam ederken, gören ve duyanların polis merkezine bilgi vermesi önemle duyurulur.     Kaynak: Burdur Gazetesi
Burdur’da kaybolan 65 yaşındaki Halil Alagöz’ün son görüntüleri ortaya çıktı.


 

Burdur’da Cuma gününden bu yana kayıp olan Halil Alagöz arama çalışmalarına rağmen halen bulunamadı.
Güvenlik güçleri, AFAD, BAKUD, MEBAKUP ve AFAD Gönüllüleri’nden oluşan 100 kişilik bir ekip bugün de, Cuma gününden bu yana kayıp olan Halil Alagöz’ü bulmak için gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. Dron ve köpeklerle aranan 65 yaşındaki Halil Alagöz’den şu ana kadar bir haber alınamadı.
Cuma günü kaybolan, alzheimer ve parkinson hastalığı bulunan Halil Alagöz’ün, kamera kayıtlarına göre en son, Burdur Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Lisesi yakınlarında görüldüğü tesbit edildi.
Yaşlı adamla ilgili arama çalışmaları devam ederken, gören ve duyanların polis merkezine bilgi vermesi önemle duyurulur.

 

 

Kaynak: Burdur Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.