İndirim geliyor: Depoları doldurmayın!

DÜNYA 21.10.2024 - 11:30, Güncelleme: 21.10.2024 - 11:30 284 kez okundu.
 

İndirim geliyor: Depoları doldurmayın!

Petrol fiyatlarındaki değişim akaryakıt tabelasını doğrudan etkiliyor. Benzine ve motorine gelen zamların ardından indirim bekleniyor.
Yakıt fiyatlarındaki yükselişin ardından beklenen indirim geliyor. Sektör kaynaklarından alınan bilgilere göre, benzin ve motorin fiyatlarında önemli ölçüde düşüş yaşanacak. İNDİRİM NE ZAMAN VE NE KADAR OLACAK? 22 Ekim Salı gününden itibaren geçerli olacak indirimle, benzin fiyatlarında litre başına 1.87 TL, motorin fiyatlarında ise litre başına 1.65 TL düşüş bekleniyor. Bu, vatandaşların ceplerini rahatlatacak önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Son dönemde yaşanan küresel gelişmeler ve petrol fiyatlarındaki düşüş, akaryakıt fiyatlarını da etkiledi. Özellikle Orta Doğu'daki gerilimin azalmasıyla birlikte petrol fiyatları düşüşe geçti ve bu durum da yakıt fiyatlarına yansıdı.
Petrol fiyatlarındaki değişim akaryakıt tabelasını doğrudan etkiliyor. Benzine ve motorine gelen zamların ardından indirim bekleniyor.



Yakıt fiyatlarındaki yükselişin ardından beklenen indirim geliyor. Sektör kaynaklarından alınan bilgilere göre, benzin ve motorin fiyatlarında önemli ölçüde düşüş yaşanacak.
İNDİRİM NE ZAMAN VE NE KADAR OLACAK?
22 Ekim Salı gününden itibaren geçerli olacak indirimle, benzin fiyatlarında litre başına 1.87 TL, motorin fiyatlarında ise litre başına 1.65 TL düşüş bekleniyor. Bu, vatandaşların ceplerini rahatlatacak önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Son dönemde yaşanan küresel gelişmeler ve petrol fiyatlarındaki düşüş, akaryakıt fiyatlarını da etkiledi. Özellikle Orta Doğu'daki gerilimin azalmasıyla birlikte petrol fiyatları düşüşe geçti ve bu durum da yakıt fiyatlarına yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.